• My Diary
[Galerij niet gevonden]
'Disturbing situation in Dutch photojournalism'

Fotojournalistiek

Disturbing situation in Photojournalism.

In deze korte documentaire wordt duidelijk dat minister Arie Slob van Mediazaken geen idee heeft van de huidige zorgwekkende situatie in de fotojournalistiek. Dat terwijl op de website van de NVJ is te lezen dat er op 5 april 2018 een kennismakingsgesprek heeft plaatsgevonden met Arie Slob en een NVJ-delegatie, waarin onder andere de zorgwekkende situatie van de fotojournalistiek is besproken.

Deze korte documentaire toont een verslag over de huidige situatie in de fotojournalistiek en van de NVJ-bijeenkomst op 2 juni 2018 in Zwolle waar minister Arie Slob van Mediazaken werd geïnterviewd door journaliste Margriet Vroomans.

Tevens kreeg Minister Arie Slob deze middag van bezorgde fotojournalisten vragen voorgelegd, waarbij de minister aangeeft niet op de hoogte te zijn van de huidige zorgwekkende situatie in de fotojournalistiek.

FB: #Photojournalism is not a Hobby !

# Photojournalism is not a Hobby ! Is een beweging van fotojournalisten voornamelijk uit Nederland die ervoor willen zorgen dat de fotojournalistiek in binnen- en buitenland op een eerlijke en gezonde manier wordt uitgevoerd.

# Photojournalism is not a Hobby ! Is a movement of photojournalists mainly from the Netherlands who wants to ensure that photojournalism in the Netherlands and abroad is carried out in a honest and fair way.