• Contact Me
logo

U kunt mij bereiken:
Mobiel: +31641210799
Email: photo@ingevanmill.com
The Hague | The Netherlands

Mijn Brabantse roots en familiebanden hebben mij een betrokken basis meegegeven. Na de academie ontvouwde ik in 2002 mijn vleugels om heel Nederland te gaan ontdekken. Doordat ik voor gerenommeerde uiteenlopende opdrachtgevers werkte stond een breed scala aan mensen voor mijn camera en een veelheid aan onderwerpen heb ik sindsdien mogen fotograferen en sinds 2018 filmen.

Deze negentien jaar aan ervaringen als professional in onder meer de fotojournalistiek en inmiddels acht jaar met het creëren van eigen kunst – en documentaire projecten hebben mij breed en diepgaand als mens en mijn werk ontwikkeld, daarnaast heb ik expertise opgebouwd in de fotojournalistiek en als kunstenaar.

Vanuit respect, integriteit en met aandacht vertel ik mijn verhalen om mensen te inspireren en na te laten denken over datgene wat ze zien, horen en lezen.

Bent u geïnteresseerd om met mij samen te werken neemt u dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

Opdrachten | projecten:
Graag denk ik mee vanaf de brainstormfase zowel inhoudelijk als creatief tot aan het uiteindelijke resultaat. Voor een enkele foto/film-opdracht of tot een geheel uitgewerkt plan.

Kunst – en documentaire werk te koop in limited edition:
Mijn kunst – en documentaire projecten worden in gelimiteerde oplages, gesigneerd en met een Authenticiteitsverklaring verkocht. Geïnteresseerd? Informeer naar de specificaties.

Tentoonstellen | ideeën:
Mocht u mijn kunst – en/of documentaire projecten willen tentoonstellen of heeft u andere ideeën is dat zeker mogelijk. Met belangstelling zie ik uw bericht tegemoet.

Uitkijkende naar een mooie samenwerking.

In zomer- en wintertijd kunnen desgewenst onder(op)water foto’s gemaakt worden met mijn professionele onderwatercamera. Wat u wensen zijn dat kan besproken worden. Neemt u geheel vrijblijvend contact met mij op.

Inge van Mill is verbonden aan:

Lid van Nederlandse Vereniging van Fotojournalisten (NVF)

Lid van kunstcentrum Stroom Den Haag

Subscribe to my newsletter!

Per kwartaal wordt er een nieuwsbrief verstuurd waarin ik u op de hoogte breng wat er zich de afgelopen maanden heeft voltrokken en wat er de komende maanden staat te gebeuren. Iedere nieuwsbrief bevat ook een tip en een anekdote. (Uitschrijven is altijd mogelijk)