• Artwork
'New project! Het Kantelpunt 2020'

Het kantelpunt 2020 – The brink 2020

5-16 juni Buitenkunst centrum Rotterdam

– We staan op een kruispunt, wordt het een kantelpunt?

– Is deze coronacrisis ‘n wake-up call?

– Zal deze tijd leiden tot verbroedering of tot verdere polarisatie?

– Word je gezien voor wie je bent of voor wat je bent?

Iedereen heeft zijn unieke belevingswereld; daarnaast bestaat er een universele menselijke lichaamstaal, waarbij gevoelens en emoties vrijkomen en energieën vrij spel hebben. Dansers zijn de ideale metafoor voor het menselijke gedrag en als geen ander in staat dit tot uitdrukking te laten komen via hun lichaamsexpressie.

Expo Buitenkunst Rotterdam, kunstfoto.

Buitenkunst expo Het kantelpunt 2020 van 5 – 16 juni 2020 in het centrum van Rotterdam met kunstfilmpjes & posters op Abri-formaat van JCDecaux. Vier thema’s rondom Covid 19 waarvan twee in Rotterdam getoond.

Winkelstraat Rotterdam, kunstfilmpje.

Lancering Buitenkunst op 5 juni met ‘n live belichaming van Bas & Whitney Selina bij 10 verschillende Abri’s in het centrum van Rotterdam.

Bijenkorf, Rotterdam.

Lodewijk Dros, auteur Trouw: Om de doorwerking van de coronacrisis te verbeelden, zoekt fotografe Inge van Mill voor haar project ‘Het kantelpunt 2020’ dansers op. “Zij kunnen hun emoties en gevoel lichamelijk vertolken – de danser is de condition humaine. Ze raken elkaar nét niet aan, wellicht belichamen zij het gemis.”

…Soon more…

Nieuwsgierig naar het vervolg, schrijft u zich in op de nieuwsbrief (uitschrijven is altijd mogelijk), zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project: Het kantelpunt 2020. Houdt u daarnaast mijn social media en website in de gaten voor de volgende lanceringen van het project in foto & film.

* De foto’s zijn in oplages te koop.
In diverse formaten, ingelijst, genummerd, gesigneerd & certificaat van echtheid. Bent u geïnteresseerd, voelt u zich vrij om contact met mij op te nemen, voor verdere informatie.

Art print ingelijst aan de muur? Deze foto: formaat 120 x 80 cm & 60 x 40 cm. Geïnteresseerd neemt u geheel vrijblijvend contact op voor verdere details.